Recent Posts

luni, 1 februarie 2010

CIUPERCI UMPLUTE CU CASCAVAL !

Ciuperci umplute cu caşcaval

LIBERTATEA


Ingrediente:

• 20 de ciuperci proaspete
• 50 g de caşcaval ras
• un cub de unt
• o ceapă roşie
• un ardei gras roşu
• sare, piper

Pasul 1
Ciupercile se curăţă, se rup codiţele, ceapa se decojeşte, iar ardeiul se spală
Pasul 2
Codiţele de la ciuperci se taie în cubuleţe

Pasul 3
Caşcavalul se dă pe răzătoare şi se pune peste cubuleţele de ciuperci

Pasul 4
Peste ciupercile umplute cu caşcaval se adaugă câte un vârf de cuţit de unt şi un praf de sare. Apoi, se pun pe grătar, alături de ceapa roşie şi de ardei şi se lasă circa 10 minute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu