Ingrediente: o conopida  potrivita; 1 radacina de patrunjel; 1 morcov, 1 ceapa, 3 cartofi; 1  legatura de patrunjel sau de marar; jumatate de lingurita de chimen;  sare si piper;  1 ardei gras; 4 linguri de ulei; 2 l de apa.
Mod de preparare: Se spala conopida, se taie bucati si se indeparteaza  cotoarele. Se lasa timp de 15 minute in apa rece cu sare.  Se taie  ceapa, albitura, ardeiul gras, morcovul, cartofii si sunt puse la fiert.  Fierbem conopida in apa cu sare si separat celelalte legume. Cand sunt  fierte, le strecuram si le punem in robotul de bucatarie, spre a le face  piure. Calim ceapa, adaugam piureul si condimentele. Adaugam treptat  supa de legume si o mai lasam sa fiarba 15 minute. La sfarsit adaugam  verdeata. Pofta buna.
CrestinOrtodox.Ro
 
 
 
 
 
 
 

0 comentarii:
Trimiteți un comentariu