Recent Posts

marți, 19 ianuarie 2010

NATIVA ZODIEI BALANTA - CUM SA O CUCERESTI ?

NATIVA ZODIEI BALANTA (23 sept.-21 oct.) Imprimare E-mail

Cuvinte cheie: armonie, asociere, echilibru
Semn de aer: pozitiv, masculin, mobil, diurn; studiu, elocvenţă
Planetă guvernatoare: Venus, în aspect diurn
Simbolizează: aerul, suprafeţele plane, echilibrul, principiul complementar, asocierile amoroase, căsătoria şi înţelegerile între persoane de sex opus, persoanele căsătorite, vârsta matură, seara, toamna.
Culorile specifice: culorile primare, rozul aprins, albastrul-cobalt
Pietrele preţioase:
opalul, jadul
Metalul: cuprul
Fraza cheie: „Eu cântăresc.”
Calităţi: exteriorizare frumoasă, mişcare armonioasă, intelect; echilibru, corectitudine, chibzuinţă, simţ artistic spontan, justeţea comparaţiilor şi a analogiilor, simpatii artistice integrate şi rafinate. Aprobativitate şi puternice tendinţe sociale; percepţie corectă, simţul dreptăţii. Delicateţe, temperament afectuos şi înzestrat amoros. Nevoie instinctivă de uniune echilibrantă sau asociere creatoare.
Posibile defecte: indolenţă, lipsă de perseverenţă, frivolitate, căutarea unui mod de viaţă uşor şi vesel; tendinţa de a fi uşor influenţat de laude şi subordonarea oricărui aspect plăcerilor; indecizie sau tendinţă accentuată „de a împăca mereu şi capra şi varza”.
Trebuie să dezvolte: încrederea în sine şi capacitatea de a înfrunta orice situaţie.
Trebuie să evite: fumatul şi alcoolul în exces, indecizia şi gelozia.

Zeiţa fermecătoare a frumuseţii ideale

Lumea femeii din zodia Balanţei este o lume a moderaţiei, a măsurii, a semitonurilor, a tentelor şi a nuanţelor. Este un univers diafan, o natură subtilă şi eterată, un dialog afectiv al lui „tu şi eu”.

Femeia Balanţă este o Venus a sărbătorilor galante, la care asistă şi Saturn, aducând o notă de detaşare şi de spiritualizare. Este vorba de Venus, Afrodita trandafirilor de toamnă, zeiţa fermecătoare a frumuseţii ideale, a gingăşiei sufletului, a nunţilor sacre, a serenadelor suave şi a menuetelor delicate şi elegante, a iubirilor transfiguratoare şi pline de sublimare.

Ea joacă adesea rolul făcătorului de pace

Femeia Balanţă este guvernată de planeta Venus, care îi conferă farmec şi graţie în exprimare, combinate cu dorinţa de popularitate şi de aprobare din parte celorlalţi, fără însă ca ea să-şi compromită principiile pentru a obţine această aprobare.

Ea este preocupată de timpul prezent şi iniţiază diverse activităţi, căutând cooperarea celorlalţi mai curând decât să continue singură. Are o nevoie specială de companie pentru a fi împlinită. Totuşi, ea îşi păstrează individualitatea în cadrul relaţiilor. Căsătoria şi parteneriatul pot fi o preocupare de primă importanţă pentru Balanţe.

Activităţile ei preponderente includ relaţiile sociale şi contactul cu publicul. Acestea pot include profesiunile legale, relaţiile cu publicul, arta, actoria, muzica şi parteneriatul ce necesită o strânsă cooperare.

Balanţa are un puternic simţ al dreptăţii şi corectitudinii, ce provine de la exaltarea lui Saturn în acest semn zodiacal. Astfel, ea cere ca ceilalţi să fie la fel de riguroşi ca şi ea. Datorită influenţei lui Saturn, Balanţa cu cât este mai matură, cu atât este mai harnică, în special după vârsta de 29 de ani, număr de ani care constituie un ciclu complet al planetei Saturn în zodiac.

Deoarece Balanţa este un semn de aer, femeia născută sub acest semn, este intelectuală şi caută activ cunoaşterea, ideile noi, şi stimularea mentală. Ea este adepta în special a analizei societăţii care o înconjoară. Tot ce este legat de psihologie şi relaţii interumane o interesează profund şi din acest motiv, ea poate deveni o bună sfătuitoare, ajutând adeseori oamenii în rezolvarea problemelor lor personale. Ea joacă adesea rolul făcătorului de pace (mediatorului).

Nativa Balanţă este delicată ca un iepuraş alb, pufos, şi vorbeşte cu voce şoptită, blândă, dar extrem de convingătoare. Se îmbracă în mătăsuri şi dantele, iar părul îi miroase a cele mai plăcute parfumuri. Dar cu toată feminitatea ei, manierismele drăgălaşe şi graţia adorabilă, această femeie are o logică aproape masculină şi face faţă cu succes în orice fel de discuţie. Este posibil chiar să întreacă bărbaţii uneori, deşi latura feminină a Balanţei o face prea subtilă ca să ne prindem că este mai inteligentă. Nu-şi ascunde însă la nesfârşit inteligenţa în spatele acelor gropiţe drăgălaşe; până la urmă desfăşurîndu-se în toată splendoarea forţa inteligenţei ei.

Majoritatea femeilor din Balanţă dovedesc un spirit sclipitor ori de câte ori se abordează un subiect care oferă cea mai mică şansă de controversă. Însă oricine ar fi topit de încântare chiar să fie contrazis de o Balanţă, copleşit fiind de farmecul ei. La fiecare trei propoziţii oferă zâmbetul acela delicios şi ne face să ne schimbăm părerea destul de uşor. Ea convinge cu o logică pură ca un cristal, în timp ce auditoriul este vrăjit de zâmbetul ei venusian. În plus, de obicei are dreptate, căci deciziile ei sunt la fel de bine cântărite ca cele ale Curţii Supreme de Justiţie. La aceasta se adaugă talente retorice şi argumentaţia logică. Ea poate fi de exemplu o activistă politică excepţională, odată ce s-a hotărît care candidat are dreptate.

Are capacitatea de a fi corectă şi de a judeca nepărtinitor, cântărind toate aspectele subiectului. Pentru o Balanţă, părerea celuilalt merită tot atâta respect ca şi a ei, până la luarea unei decizii finale, pe baza eliminării fisurilor din argumentul ei, al celuilalt şi al tuturor filozofilor.

Dar ceea ce femeia din Balanţă preţuieşte mai mult decât orice pe lume, este bărbatul pe care îl iubeşte şi respectă. Adevărata Balanţă este independentă şi înlătură toate obstacolele din calea ei şi a iubitului ei. La suprafaţă însă este diplomată, evitând afirmaţii categorice.

Nativa acestei zodii este o fină intelectuală şi are o putere de analiză uluitoare, ceea ce poate fi de mare ajutor în rezolvarea problemelor ei şi a celorlalţi. Rareori permite emoţiilor să stea în calea luării unei decizii obiective şi de obicei poate da sfaturi mai bune decît un avocat. Mâna ei puternică poartă o mănuşă din catifea moale şi îţi poate da un impuls ca să te aducă pe calea cea bună cu atîta delicateţe încât vei fi sigur că a fost ideea ta. Un bărbat născut în zodia Berbecului, Scorpionului, Taurului sau Leului îşi pune de obicei iubita din Balanţă pe un piedestal şi o adoră. Ceea ce este bine, pentru că şi ea îl adoră. Cei care vizitează o Balanţă care şi-a găsit iubirea potrivită au impresia că privesc la Adam şi Eva în absenţa şarpelui care a stricat totul.

Există multe avantaje când locuieşti cu o femeie Balanţă. Pentru ea discreţia este o chestiune de onoare. Păstrează cu atenţie secretele celorlalţi şi este atentă să le pună calităţile în valoare... Şi mai important, oricine ar fi încântat de dovezile fizice ale iubirii ei, pentru că este sentimentală şi extrem de afectuoasă. Mângâierile şi alintările ei sunt sincere, privirile dulci, atingerile tandre, îmbrăţişările calde şi sărutările frecvente.

Locuinţa ei arată ca o reclamă pentru decoraţiuni interioare reuşite. Culorile se asortează, mobila este de bun gust. În cazul multor venusiene poţi să te aştepţi la şerveţele de damasc, tacâmuri argintate, flori pe masă, porţelan, lumânări, vin, muzică armonioasă şi un meniu echilibrat.

Pentru ea, a fi o femeie minunată este o carieră pe viaţă şi ea atinge perfecţiunea la un moment dat. Este lucidă şi catifelată în acelaşi timp şi nu orice femeie este capabilă de o asemenea performanţă în echilibristică.

Comportamentul ei dulce şi talentul de a ne înveseli ne poate face să credem că este fragilă. Nu tocmai... În clipele de criză ea este uluitor de capabilă să menţină totul şi pe toţi pe linia de plutire. Ajutorul ei este nepreţuit când lucrurile devin furtunoase. Ea însă este discretă în privinţa aceasta, fără să se laude vreodată. Una dintre cele mai valoroase calităţi ale ei este capacitatea de a-şi îmbrăca inteligenţa ascuţită sub o feminitate fără cusur.

Care altă femeie mai poate arăta ca o prinţesă când o duci la bal şi imediat după aceea să-şi lege şireturile la bocanci, să-şi tragă fermoarul la pufoaică şi să te ajute să tai buşteni pentru şemineu? Balanţa are suficientă feminitate pentru primul caz şi destulă putere pentru al doilea.

Aspectul exterior

Nativa din zodia Balanţei are adeseori gura în formă de inimă, gropiţe în bărbie şi/sau în obraji şi o expresie generală de fericire şi bunăvoinţă. Are contururile corpului rotunjite, fără a ajunge prea corpolentă.

Se distinge printr-o voce dulce, un râs angajant şi plăcerea de a transmite veselie în anturajul său. Frumuseţea părului şi pielii ei este evidentă.
Se bucură de o bună sănătate atât timp cât simţul său al echilibrului rămâne intact. Când nu se simte în formă trebuie să se odihnească, să-şi supravegheze regimul alimentar şi să-şi dezvolte receptivitatea faţă de poezie, muzică, sau alte forme de artă.

Are corpul cu rotunjimi graţioase, cu pieptul larg, picioarele puternice, ochii remarcabil de atrăgători şi elocvenţi.

Viaţa sexuală a femeii Balanţă

Femeia Balanţă se remarcă prin talent artistic, frumuseţe şi atracţie pentru tot ce este armonios. Admiră frumuseţea în toate manifestările ei. Această concepţie estetică de viaţă se manifestă şi în alegerea bărbaţilor.

Ea se priveşte mereu, observându-şi calităţile, bucurându-se de propria-i frumuseţe şi dorind să corespundă cât mai perfect modelului ales. Balanţa a devenit simbolul farmecului, cucerind cu uşurinţă bărbaţii. Pentru că Venus domină semnul ei, este foarte pricepută în arta dragostei. Preferă artiştii, scriitorii, cântăreţii, pictorii, muzicienii, şi mai puţin oamenii de afaceri. „Oamenii de afaceri au fost creaţi de Dumnezeu, numai pentru că a avut nevoie de cineva care să-i rezolve problemele plicticoase”, a afirmat cândva o femeie Balanţă.

Dorind să fie admirată, orice pretext social nu este altceva decât un prilej de a străluci. Entuziasmul ei declanşează la ceilalţi o reacţie asemnănătoare. Este feminină, dar şi lucidă, uneori severă, dar multilaterală, fascinantă şi cuceritoare.

Cuvântul cheie al acestei femei fiind „dramatism”, ea creează cu uşurinţă un efect spectaculos, în dragoste sau într-o simplă întrevedere.

Îi face plăcere să se simtă mângâiată pe piele, mângâierea fiind pentru ea mai mult o sursă de plăcere decât erogenă. Adoră preludiul amoros, jocurile de dragoste inventive şi găseşte întotdeauna metode de multiplicare a plăcerii. În postludiu, savurează reacţia iubitului, citeşte versuri sau ascultă muzică.

Este sigură de atractivitatea ei, pe care ştie să o accentueze, să o facă cât mai convingătoare. Tot ce face ea este convingător, seducţia fiind pentru ea o adevărată artă. Creează efecte speciale printr-un joc de oglinzi şi lumini, prin gesturile ei afectuoase, prin feminitatea şi erotismul ei magic, prin măiestria şi priceperea ei în toate ştiinţele şi artele amoroase.

Având un control bun asupra muşchilor vaginali, atunci când este indragostită, amorul cu o Balanţă este un adevărat concert de plăceri, fiind atât de pricepută, încât poate aduce bărbatul pe culmile extazului fără ca să mai mişte vreun alt muşchi. Este sensibilă şi romantică şi nu acceptă sub nici o formă comportamentul de urs. Deşi este foarte feminină, cerând intensitate amoroasă, înclinaţiile ei sunt moderate.

Zonele erogene

Acestea sunt spatele, fesele, zona corespondentă rinichilor, zona genitală, buzele, gâtul, urechile, şi mai presus de orice, frumuseţea, rafinamentul şi armonia în exprimare, gesturi şi ambianţă.

Lecţia sa de viaţă este să-i înveţe pe ceilalţi că iubirea este frumuseţe, iar ea trebuie să înveţe de la ceilalţi că iubirea este armonie.


Ioana Singerean
WWW.RRODIA.BLOGSPOT.COM
Teme: iubire, psihologie, astrologie-zodii,
spiritualitate

1 comentarii:

.... spunea...

Căsătoria mea era aproape la sfârșit când am văzut un comentariu despre un bărbat pe nume Dr DAWN, care îi ajută pe oameni să-și recapete soțul și l-am contactat, din fericire pentru mine, a făcut vrăji după 24 de ore, iubitul meu s-a întors la mine de atunci, căsnicia mea a avut loc. a fost stabil, mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, vă asigur că luați legătura cu el,
este priceput cu următoarele vrăji:
* vrăji de dragoste
* vrăji de căsătorie
* magia banilor
* vraja norocului
* Vrăji de atracție sexuală
* SIDA Cure Magic
* Casino Cave
* Peșterile blestemate au fost eliminate
* Vraja de protecție
* Magic Loterie
* Vrăji norocoase
* Vraja de fertilitate
* Inel de telekineză 💍
WhatsApp: +2349046229159

E-mail: dawnacuna314@gmail.com

Trimiteți un comentariu