Recent Posts

sâmbătă, 29 octombrie 2016

KLAUS JOHANNIS SCOS DE SUB URMARIRE PENALA IN MAI 2010KLAUS JOHANNIS SCOS DE SUB URMARIRE PENALA
Un document publicat vineri de Lumea Justiţiei îl contrazice pe Klaus Iohannis, care a afirmat că nu a fost niciodată urmărit penal.
Este vorba despre o adresă pe care procurorii DNA Doru Ţuluş şi Claudia Roşu i-au trimis-o jurnalistului Albin Marinescu, in 12 mai 2010.
In respectiva adresa, Ţuluş şi Roşu confirmă faptul că Iohannis a avut nu un singur dosar, ci două, care au fost conexate.
În septembrie 2009, actualul preşedinte, învinuit pe atunci, a primit scoatere de sub urmărirea penală pentru infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată şi neînceperea urmăririi penale pentru infracţiunile de neglijenţă în serviciu şi abuz în serviciu. De asemenea, DNA a dispus disjungerea cauzei şi declinarea competenţei în favoarea Parchetului Curţii de Apel Alba Iulia, în vederea continuării cercetărilor faţă de Iohannis pentru infracţiunile de evaziune fiscală în forma omisiunii, în tot sau în parte, a evidenţierii, în actele contabile ori în alte documente legale, a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate şi abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, scrie Lumea Justiţiei.
dosar-iohannis-luju
Sursa: luju.ro
Sursa: luju.ro
Tot vineri, Elena Udrea a publicat pe contul ei de Facebook, un facsimil dintr-un document al DIICOT, datat 2009, în care se vorbeşte despre calitatea de învinuit a lui Klaus Iohannis într-un dosar declinat la acea vreme la DNA.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu