Recent Posts

miercuri, 13 ianuarie 2016

CASCAVAL DE CASA


CASCAVAL DE CASA

Ingrediente:
  • 1 litru de lapte
  • 1 lingură de sare
  • 200-300 ml de smântână
  • 3 ouă
Mod de preparare:
  • Puneți sarea în lapte și dați la foc.
  • Între timp bateți smântâna și ouăle.
  • De îndată ce laptele începe să fiarbă, adăugați amestecul de smântână și ouă.
  • Puneți la strecurat masa după ce aceasta se îngroașă separându-se de zer.
  • Lăsați să se scurgă bine zerul.
  • Peste câteva ore poate fi servit.
  • Dacă o să adăugați puțină curcuma, atunci cașcavalul va avea o culoare galbenă mai pronunțată. Puteți, de asemenea, experimenta cu diferite verdețuri, cum ar fi mărarul (atunci reduceți ușor cantitatea de sare).


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ca-caval-de-casa-in-doar-3-ore-100prc-natural-ingredientul-secret-ca-sa-i-reu-easca-re-eta_1865626.html#ixzz3xAUyDEEQ 
Follow us: @realitatea on Twitter

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu