CASCAVAL DE CASA
Ingrediente:
- 1 litru de lapte
- 1 lingură de sare
- 200-300 ml de smântână
- 3 ouă
Mod de preparare:
- Puneți sarea în lapte și dați la foc.
- Între timp bateți smântâna și ouăle.
- De îndată ce laptele începe să fiarbă, adăugați amestecul de smântână și ouă.
- Puneți la strecurat masa după ce aceasta se îngroașă separându-se de zer.
- Lăsați să se scurgă bine zerul.
- Peste câteva ore poate fi servit.
- Dacă o să adăugați puțină curcuma, atunci cașcavalul va avea o culoare galbenă mai pronunțată. Puteți, de asemenea, experimenta cu diferite verdețuri, cum ar fi mărarul (atunci reduceți ușor cantitatea de sare).
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ca-caval-de-casa-in-doar-3-ore-100prc-natural-ingredientul-secret-ca-sa-i-reu-easca-re-eta_1865626.html#ixzz3xAUyDEEQ
Follow us: @realitatea on Twitter
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu