Recent Posts

sâmbătă, 12 decembrie 2015

IMPLANTURI DENTARE - SPITALUL MONZA

Prinde PROMOTIA: 6 IMPLANTURI – doar 2000 lei! Garantie 5 ani la Centro Italiano di Implantologia din Spital Monza! Pachet complet: implant, bont de vindecare, bont protetic, extractii, anestezie, aditie osoasa! Vezi si pachet pentru 1 implant!

550 Lei
Cumpara
ValoareReducereEconomisesti
4,000 lei-86%3,450 lei
Oferta mai este activa: 
2 : 13 : 45 : 42

170 cumparate

Centro Italiano di Implantologia din Spitalul Monza
Vatra Luminoasa - Spital Monza


  In aceasta toamna zambesti larg cu o super promotie pentru implant dentar de calitate superioara ! Cu aceasta oferta, ai garantia calitatii si faci economii substantiale pentru ca pretul voucherului de 550 lei includeimplant dentar elvetian sau italian, surub de vindecare, bont protetic, extractii (daca este necesar), aditie osoasa  (daca este necesar), consult medical cu un specialist implantolog, anestezie locala, si 50% discount la sinus lift!
  Implanturile incluse in aceasta oferta sunt DentalTech, IRES sau Overmed, asa ca ai garantia sigurantei si durabilitatii in timp!
  Suna si te ajutam cu placere! 0317828580
  De cate implanturi am nevoie? Trimite-ne radiografia panoramica prin email! Medicul implantolog va face o evaluare a radiografiei, si te vom anunta noi!
  Programeaza-te pentru un consult medical gratuit ! Email catre centrodiimplantologia@gmail.com sau telefon 0317828580.

  Alege ce ti se potriveste:

  Cu voucherul IzzyReduceri.ro beneficiezi de oferta cu reducere la Centro Italiano di Implantologia din Spitalul Monza, in zona Vatra Luminoasa - Spital Monza.
  24000 Lei 2000 Lei pentru pachet 6 implanturi, calitate superioara, (bont de vindecare si BONT PROTETIC, extractii, aditie osoasa, sinus lift si anestezie)
  • consult medical cu un specialist implantolog,
  • 6 x implant dentar,
  • 6 x surub de vindecare,
  • 6 x bont protetic,
  • 6 x extractii (daca este necesar),
  • 6 x aditie osoasa (daca este necesar),
  • anestezie locala,
  • 50% discount la sinus lift, daca este necesar
  4000 Lei 550 Lei pentru IMPLANT dentar, bont de vindecare si BONT PROTETIC, extractii, aditie osoasa si anestezie ! Bonus: 50% discount pentru sinus lift!
  • implant dentar,
  • surub de vindecare,
  • bont protetic,
  • extractii (daca este necesar),
  • aditie osoasa (daca este necesar),
  • consult medical cu un specialist implantolog,
  • anestezie locala,
  • 50% discount la sinus lift
  • Poti cumpara mai multe vouchere
  Oferta include de asemenea manopera chirurgicala de inserare a implantului realizata de medicul chirurg; indicatii postoperatorii si control postoperator; inserarea bontului de vindecare; inserarea bontului protetic si anestezia locala.
   Implantul dentar este cea mai eficienta solutie pentru reconstructia dentara! Dintii aplicati pe implant functioneaza ca si dintii naturali, iar tu nu vei simti nici o diferenta! Marele avantaj al implantului dentar (spre deosebire de metodele clasice) este ca dintii invecintati nu sunt afectati in vreun fel, iar gingia ramane sanatoasa!

  Orice persoana careia ii lipsesc unul sau mai multi dinti poate opta pentru implant dentar ca si metoda moderna de reconstructie dentara. 

  Dintii sustinuti de implanturi vor arata si vor functiona ca si dintii naturali si majoritatea pacientilor nu fac diferenta intre acestia si noii lor dinti. Spre deosebire de  metodele clasice de reconstructie (punti si proteze partiale), in cazul implanturilor nu sunt afectati in vreun fel dintii vecini; de asemenea gingia ramane sanatoasa, si nu sunt prezente retractia gingivala sau a osului. Tocmai de aceea, implanturile sunt cea mai buna alegere! 

 
   
  Spitalul Monza (Vatra Luminoasa) este o unitate medicala de inalta specializare, un spital privat, ce se caracterizeaza printr-o oferta de servicii medicale complete  si  isi propune sa ofere pacientului un serviciu complex de diagnostic-tratament-recuperare.
  Este un spital de inalta specializare prevazut cu aparatura de ultima generatie si un personal ale carui compentente se ridica la un nivel elevat de profesionalism atat din punct de vedere medico-stiintific, tehnologic dar si ca asistenta si raspundere pentru pacientii sai. Aici confortul, atentia si siguranta sunt pe primul loc.
  Intra pe acest link pentru turul virtual al spitalului!
550 Lei
Cumpara

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu